PalvelutHierontapalvelut

Hieronnalla parannamme aineenvaihduntaa kudoksissa sekä venytämme ja rentoutamme lihaksia.

Hieronnalla on vaikutusta myös nestekiertoon ja se vaikuttaa positiivisesti palautumiseen, kivunlievitykseen, rentoutumiseen sekä unenlaatuun. Hieronnasta on apua, oli vaivasi työperäinen, liikunnan aiheuttama, jonkun operaation tai tapaturman jälkitila tai jos haluat vaan yksinkertaisesti varata itsellesi hetken rentoutumiseen. Hieronta myös ennaltaehkäisee hyvin erilaisia vaivoja ja soveltuu kaikille. Asiakkaan tarpeet otetaan aina yksilöllisesti huomioon.
Hieronta Hierontapalvelu Niskahieronta Hieroja Urheiluhieronta Urheiluhieronta Kivunlievitys Klassinen hierontaTarjoamme klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja hemmotteluhierontaa.

Klassinen hieronta ja hemmotteluhieronta soveltuvat kaikille. Näiden lisäksi olemme erikoistuneet urheiluhierontaan, josta on hyötyä erityisesti urheilijoille tai aktiivisesti liikkuville ihmisille. Urheiluhieronnassa käytämme klassisen hieronnan perusotteiden lisäksi passiivisia venytystekniikoita ja hierontaa, joka sovelletaan aina urheilijan tarpeiden, lajin ja kilpailukauden mukaan sopivaksi. Jokaisella hoitokerralla tutkimme asiakkaan yksilöllisesti ja ohjeistamme tarvittaessa omatoimisiin harjoitteisiinFysioterapiapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme fysioterapiapalveluita lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähtökohtana on aina liikkumisen ja toimintakyvyn arviointi, jonka perusteella tehdään hoitosuunnitelma tehtäviä hoitoja varten. Fysioterapiassa käytetään henkilökohtaista ohjausta, manuaalista terapiaa ja kuntosaliharjoittelua.SINÄ OLET YKKÖNEN!

Tutustu tuotteisiin ja hinnastoon